Kaikki tuotteet 15-30% alennuksella halloween viikon ajan ūüĎĽūüéÉ

Kuljetus ja palautukset

1. Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelu kattaa toimitukset koko Suomeen (pl. Ahvenanmaa ja muut saaristoalueet).  

Kuljetuspalvelu kattaa toimitukset eri puolelle Manner-Suomea. Toimitukset tehdään Mjukin, Posti tai Hakosen toimesta. Kaikki suuret kalusteet kannetaan aina asuntoon / talon sisään. PK sedulla, Turussa ja Tampereella mutta maakuntiin tehtävissä Postin rahtitoimituksissa ostajan on itse vastattava sisäänkannosta.

Ostaja saa tilausvahvistuksen mukana linkin, jonka kautta Ostaja pääsee valitsemaan sopivan ajankohdan toimitukselle.  

Toimituskulut vaihtelevat palvelualueen mukaan ja perustuvat postinumeroon. Toimituksen hinta lasketaan automatisoidusti ja lopulliset toimituskustannukset voi tarkistaa tuotesivulla olevasta laskurista. 

Yhteystietoihin tulee liittää puhelinnumero, josta Ostaja tavoitetaan toimituksen yhteydessä Mjukin, tai kuljetuspalvelun tarjoaman yhteistyökumppanin toimesta. 

Asiakas voi halutessaan my√∂s noutaa tilatut tuotteet Mjukin varastolta palveluaikojen puitteissa. (Torstaisin klo 12:00 ‚Äď 20:00, lauantaisin klo 12:00 -16:00. Koskelontie 15, 02920 Espoo.)

2. Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa Verkkokaupasta ostamansa käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa palautettava tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä Mjukille nimenomaisesti. Asiakkaan tulee tehdä peruuttamisilmoitus viimeistään edellä mainitun 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus voidaan tehdä asiakaspalveluun sähköpostilla myynti@mjuk.fi. Tuotteiden palautusosoite on: Koskelontie 15, 02920, Espoo. Kun Asiakas on vastaanottanut tuotteen, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Mjukilla oikeus olla vastaanottamatta palautusta ja olla hyvittämättä tuotteen hintaa.

3. Palautukset

Mjuk vastaa peruutettujen tuotteiden palautuskustannuksista ainoastaan pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), kun tuotteet ovat käyttämättömiä ja samassa kunnossa, kuin toimittaessa. Etämyyntilainsäädännön (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38) mukaisesti Ostaja on vastuussa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista, jollei Mjuk ole sitoutunut vastaamaan niistä.

Mjuk hyvittää Ostajalle peruutettujen tuotteiden arvon sitä maksutapaa käyttäen, jolla Ostaja on maksanut tuotteen, mikäli Ostaja ei nimenomaisesti hyväksy palautussuoritusta muulla maksutavalla.

Mjuk suorittaa vastaanottamiensa maksusuoritusten palautuksen ilman viivettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa Ostajan peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta.

Mjukilla on oikeus pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes Mjuk on saanut tuotteen takaisin, tai kunnes Ostaja on osoittanut lähettäneensä tuotteen .

Ostajalle ei aiheudu kustannuksia maksusuoritusten palauttamisesta. Mikäli Ostaja peruuttaa tuotteen tilauksen, Ostajalle hyvitetään tuotteesta Ostajan maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.