Mjukilla on nyt talviale! Koko valikoima on 15-25% alennuksessa sunnuntaihin 24.1 asti
Tili

Myy Mjukin kautta

Mjukin kautta myyt kalusteesi vaivattomasti. Myyntiin kelpaa kaikki Ikeasta ja Askosta aina Vitraan ja Fritz Hanseniin.

Pyydä hinta-arvio

Valitse noutoaika

Noudamme (ja myymme) huonekalusi kun sinulle sopii.

Riskitön palvelu

Mjuk saa palkkionsa vasta siinä vaiheessa, kun kaluste on myyty.

Säästä aikaa

Mjuk hoitaa kaiken ja rahat maksetaan suoran tilillesi.

Kestävä valinta

Tue kiertotaloutta ja säästä luontoa.

Mediassa

Yritysasiakkaitamme

Noutoalue

Säännölliset noudot
Noudot erikseen sovittavissa

Tuotekategoriat

Myymme tuotteita aina vintage- tai antiikkihuonekaluista moderneihin, uniikkeihin sisustustuotteisiin. Myyntiin kelpaa kaikki Ikeasta ja Askosta aina Vitraan ja Fritz Hanseniin. Mjukin kautta voit siis vaivattomasti myydä esimerkiksi eri kokoisia sohvia, sisustusesineitä tai valaisimia. Emme valitettavasti kuitenkaan hyväksy myyntiin sänkyjä, todella suurikokoisia kalusteita, kalusteita joissa on huomattavia lasielementtejä, tai kodinkoneita. Kalusteet eivät myöskään voi olla rakenteellisesti vaurioituneita tai rikkinäisiä.

Sohvat

Pöydät

Tuolit & Nojatuolit

Valaisimet

Matot

Toimisto

Kodinkoneet

Sängyt

Pyydä hinta-arvio

Miten myynti toimii

1. Täytä helppokäyttöinen myyntilomake muutamassa minuutissa

Ota kuva kalusteesta, jonka haluat myydä. Lähetä se ja muistamasi tuotetiedot meille. Mikäli myytäviä tuotteita on useita, voit myös laittaa meille tiedot sähköpostitse.

2. Saat hinta- ja ansaita-arvion vuorokauden sisällä

Kalustetiimimme arvioi huonekalut antamiesi tietojen perusteella. Kun olemme ehtineet käymään tiedot läpi, palaamme sinulle tuota pikaa hinta- ja ansainta-arvion kanssa.

3. Valitse sopiva noutoajankohta

Hyväksyttyäsi hinta-arvion ja toimeksiannon, voit valita sinulle sopivan noutoajankohdan vaihtoehdoistamme. Vaihtoehtoisesti voit myös tuoda kalusteet itse Mjukin studiolle, jolloin voit myös tienata myynnistä hieman enemmän.

4. Sinä rentoudut – Mjuk hoitaa loput

Mjuk hoitaa huonekalujen käsittelyn, kuvauksen, varastoinnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin ja kuljetukset. Kun kaluste on löytänyt uuteen kotiinsa ja olemme varmistaneet, että uusi omistaja on tyytyväinen, saat maksun suoraan pankkitilillesi.

Myymällä Mjukin kautta tienaat

60% nettomyyntihinnasta 700 € saakka

70% 700 € ylittävästä osuudesta

Laske kuinka paljon ansaitset

Sinä tienaat:

Pyydä hinta-arvio

Paljon myytävää

Jos olet muuttamassa, edustat yritystä, tai sinulla on muutoin monta huonekalua jotka haluat myydä, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Autamme mielellämme!

Suosittele Mjukia kaverille

Tunnetko jonkun, joka on muuttamassa? Tai tuleeko mieleen joku ystävä, jolle on tuottanut päänvaivaa päästä eroon vanhasta kalusteesta uuden tieltä?

Suosittelemalla Mjukin ainutlaatuista myyntipalvelua kaverillesi säästät rahaa seuraavissa 2nd hand -hankinnoissasi – teidät molemmat palkitaan 25 euron lahjakortilla Mjuk Storeen!

1. Pyydä ystäväsi ilmoittamaan sähköpostisi myyntilomakkeen yhteydessä.

2. Kun myyntilomake on täytetty onnistuneesti, saatte molemmat 25 € lahjakortit Mjuk Storeen.

Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin tai etuihin.

Käytä tilaisuus hyväksi ja anna laadukkaille kalusteille uusi elämä!

Asiakaskokemukset

2000+ onnistunutta myyntitoimeksiantoa
96 % suosittelee palvelua

Tässä firmassa asioiden toimivuus on todellakin mietitty ihan aidosti asiakkaan näkökulmasta, ja niinpä homma sitten toimikin juuri niin kuin pitikin ja olettaa saattoi. Mutkaton ja ystävällinen palvelu.

Aino

Tyytyväinen asiakas täällä päässä Mjukilta ostetun Papagena -sohvan ansiosta. Tyylikäs rottinkinen beigen värinen runko ja hurmaavan väriset siniset tyynyt. Jatkossakin katson Mjukin suuntaan, kun teen sisustukseen liittyviä ostopäätöksiä.

Alex

Sohvan noudettiin pikaisesti ja sopimuksen mukaan. Hieman enemmän olisin toivonut siitä saavani. Tärkein tavoitteeni oli päästä siitä eroon ja se toteutui.

Anna

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset täältä – jos kuitenkin jokin jäi vielä askarruttamaan, voit lähettää säköpostia osoitteeseen myynti@mjuk.fi niin autamme!