Noudamme ja myymme huonekalusi | Löydä laadukkaita huonekaluja jopa -80% uusien hinnoista | Turvalliset maksutavat

Mjuk tekee kalusteen myymisestä täysin vaivatonta

Unohda vaivallinen suoramyynti, ilmoitusten kirjoittelu ja aikaa vievä säätäminen ostajien kanssa. Me hoidamme kaiken puolestasi!

 1. Ota kuva kalusteesta ja lähetä se meille muistamiesi tuotetietojen kera

  Ota kuva kalusteesta jonka haluat myydä. Lähetä se ja muistamasi tuotetiedot meille alla olevasta portaalista. Mikäli myytäviä tuotteita on useita, voit myös soittaa meille niin käymme puhelimitse läpi mitkä kalusteet haluat myydä.
 2. Lähetämme sinulle hinta ja ansioarvion kalusteestasi

  Mjukin asiantuntijat arvioivat huonekalun kunnon ja optimaalisen jälleenmyyntiarvon. Lähetämme sinulle hinta- ja ansainta-arvion sekä myyntitoimeksiantosopimuksen maksimissaan yhden päivän kuluessa. Mjukin palvelu ei maksa sinulle erikseen mitään. Mjuk saa ainoastaan komission myydystä tuotteesta.
 3. Hyväksy myyntitoimeksianto ja valitse noutoajankohta

  Kun hyväksyt toimeksiannon voit valita sopivan noutoajankohdan vaihtoehdoistamme. Lupaamme hakea kalusteen seuraavan viiden aikana mutta voit tietenkin myös valita myöhäisemmän ajankohdan noudolle. Voit myös halutessasi valita että tuot kalusteen meille itse, jolloin tienaat myynnistä enemmän.
 4. Rentoudu – Mjuk hoitaa loput

  Mjukin hurmaava kalustetiimi noutaa kalusteen kodistasi valitsemanasi ajankohtana. Tai vastaanotamme kalusteen studiollamme, jos haluat tuoda kalusteen itse.
  Kaluste käsitellään, siistitään ja suojataan suojasuihkeella.
  Kaluste kuvataan Mjukin studiolla ja paketoidaan.
  Kaluste markkinoidaan ja myydään.
 5. Rahat maksetaan tilillesi

  Kun tuote myydään Mjuk kuljettaa sen uuteen kotiinsa ja rahat maksetaan viipymättä suoraan tilillesi. Mjuk saa komissiona sovitun siivun myyntihinnasta. Kaikki voittavat, myös luonto!

Yleisiä kysymyksiä

Miten toimin kun haluan myydä kalusteen?

Tämä onnistuu muutamalla napinpainalluksella ja kestää vain muutaman minuutin!

Nappaa kuva kalusteesta ja lähetä se meille alla olevaan sähköiseen lomakkeeseen. Jos kalusteessa on kulumaa, ota kuva myös siitä. Kerro meille myös muistamasi tuotetiedot kuten merkki, ikä ja materiaali. Voit myös vapaasti kertoa tuotteesta muutamalla sanalla. Tämän lisäksi tarvitsemme yhteystietosi, jotta voimme lähettää hinta ja ansioarvion.

Mitä jos kalustettani ei saada myytyä?

Mjuk markkinoi tuotetta aina vähintään 4 kuukautta. Jos tuotetta ei jostain syystä saada myytyä neljässä kuukaudessa voit valita, haluatko että Mjuk lähettää tuotteen takaisin sinulle ilmaiseksi, lahjoittaa sen hyväntekeväisyyteen tai jatkaa myyntiä alemmalla hinnalla. 

Voiko yritys myydä Mjukin kautta?

Kyllä voi! Palvelu toimii melkein aivan samalla yrityksille kuin yksityishenkilöille. Olemme auttaanet monta yritystä myymään kalusteita muuton tai remontin yhteydessä.

Voinko myydä useamman tuotteen kerralla

Onnistuu! Voit lisätä useamman tuotteen tiedot alla olevaan lomakkeseen painamalla ”Lisää toinen tuote”. Mikäli olet esim. muuttamassa tai kalusteita on paljon voit soittaa meille, niin käymme puhelimitse läpi mitä haluat myydä.

Missä kaupungeissa voin myydä kalusteeni Mjukin kautta?

Mjuk palvelee kalusteenmyyjiä Helsinginssä, Espoossa ja Vantaalla. Tuotteet myydän kuitenkin maanlaajuisesti eri kanavia käyttäen! Laajennamme pian pääkaupunkiseudun ulkopuolelle!

Mitä palvelu maksaa?

Mjukillä et maksa mistään erillisestä palvelusta mitään. Sinun ei esimerkiksi tarvitse maksaa noudosta mitään! Mjuk saa korvauksensa ainoastaan komission muodossa kalusteen jälleenmyyntihinnasta. Myyjänä et siis kanna mitään riskiä myynnistä ja Mjuk saa palkkion vain onnistuneesta myynnistä. Mjuk veloittaa komission suoraan myyntihinnasta eikä sinun tarvitse suorittaa maksua Mjukin suuntaan. Lisää tietoa löydät kohdasta ”Mitä se maksaa” yläpalkissa. 

Mihin hinta-arvio perustuu?

Tuotteesi arvioidaan kalusteasiantuntijoiden toimesta jotta saadaan sille optimaalinen myyntihinta. Hinta perustuu tuotteen merkkiin tai valmistajaan, kuntoon, ikään ja materiaaleihin.

Onko myytävällä tuotteellani pohjahinta?

Palvelumme on suunniteltu niin, että Mjuk on samassa veneessä myyjän kanssa. Haluamme, että saat aina reilun hinnan kalusteestasi. Meidän on kuitenkin pidätettävä oikeus laskea myyntihintaa mikäli tuotetta ei, aktiivisesta markkinoinnista huolimatta, saada myytyä tai jos markkinatilanne muuttuu. Pohjahinta, jonka alle emme koskaan laske kalusteen hintaa, ilman myyjän suostumusta, on 50% alempi kuin alkuperäisen hinta-arviohaarukan alaraja. Premium tuotteiden kohdalla  pohjahinta on 25% alempi kuin alkuperäisen hinta-arviohaarukan alaraja. Mjuk ilmoittaa aina erikseen myyjille jos huonekalu luokitellaan Premium-tuotteeksi. Tavoitteemme on tietenkin ettei hintaa koskaan tarvitse laskea näin alas.

Kuinka kauan tuotteen myynti kestää?

Noudamme tuotteen sinun ehdoillasi muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen tuote laitetaan heti myyntiin Mjuk Storessa ja muilla markkinapaikoilla. Keskimääräinen myyntiaika on noin 2 viikkoa mutta se vaihtelee tuotetyypin mukaan.

Kuinka saan rahani?

Annat meille tilinumerosi samalla kun hyväksyt myyntitoimeksiannon. Saat heti tietää kun huonekalusi on tilattu ja rahat lähetetään tilillesi kun kalusteesi on toimitettu onnistuuneesti uuteen kotiin ja olemme varmistaneet, että uusi omistaja on tyytyväinen tuotteseen. Normaalisti näet rahat tililläsi noin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun olet saanut tiedon tilauksesta. Everyone’s happy and everything’s right in the world.

Ansaitse noin 60% - 70% myyntihinnasta riippuen kalusteen arvosta

Jos haluat, että Mjuk noutaa kalusteet kodistasi ansaitset 60% myyntihinnan osuudesta, joka ylittää 15€ pienistä, 35€ keskisuurista ja 65€ suurista huonekaluista. Ansaitset 70% myyntihinnan osuudesta, joka ylittää 1000 euroa. Myyntisopimusta täyttäessä voit valita tuoda kalusteet itse Mjukin studioon jolloin minimihinta putoaa pois ja tienaat 60% - 70% koko myyntihinnasta 😊

Ei riskiä myyjälle

Mistään palvelun osa-alueesta (noudosta, käsittelystä, studiokuvauksesta, varastoinnista, markiinoinnista) et maksa erikseen mitään. Mjuk saa siivunsa ainoastaan onnistuneesta myynnistä. Mikään ei maksa mitään jos kalustettasi ei saada myytyä

Parempi hinta kuin itse myytäessä

Laatutarkastuksen, ehostuksen, studiokuvien, palautusoikeuden ja laadukkaan markkinoinnin ansiosta tuotteestasi saadaan parempi hinta kuin itse myytäessä

Tuomalla kalusteet itse Mjukin Studiolle (Koskelontie 15, 02920 Espoo) tienaat myynnistä enemmän. Pääset valitsemaan noutotavan sen jälkeen kun olet täyttänyt myyntilomakkeen.

Yrityksille myyntipalveluita tuottaessa, Mjuk soveltaa tapauskohtaista erikseen sovittavaa myyntituottorakennetta.

Mitä voin myydä Mjukilla?

Meille on tärkeää, että asiakas tietää saavansa parasta mahdollista laatua ostaessaan tuotteen Mjuk-storesta. Kaikkia huonekaluja emme siis valitettavasti voi ottaa myytiin. Jos kaluste on ajan saatossa rikkoutunut, repeytynyt tai pahasti kulunut emme voi ottaa sitä myyntiin. Ajan patinaa ja lieviä käytön jälkiä kalusteissa voi toki olla. Laatutarkastuksemme arvioi kunnon vaikutuksen myyntimahdollisuuksiin. (Kunhan ne läpäisevät laatutarkastuksemme.)

Myymme tuotteita viidessä alla olevassa kategoriassa, aina vintage tai antiikkihuonekaluista moderneihin sisustustuotteisiin. Puhtaita mattoja otetaan myös myyntiin. Sänkyjä, paikan päälle rakennettuja vaatekaappeja tai kodinkoneita emme voi valitettavasti ottaa myntiin. 

Tuoleja

Tuoleja

Sohvia ja nojatuoleja

Sohvia ja nojatuoleja

Valaisimia

Valaisimia

Kaappeja, hyllyjä ja tv-tasoja

Kaappeja, hyllyjä ja tv-tasoja

Pöytiä

Pöytiä

Oletko muuttamassa ja haluat myydä useamman kalusteen pois muuton tieltä?

Ota meihin yhteyttä alla olevasta numerosta niin autamme! Käydään puhelimitse läpi mitä haluat myydä!

Yritykset ovat myös tervetulleita myymään Mjukin kautta, ota yhteyttä Mjuk tiimiin ja kerro mitä haluatte myydä!

myynti@mjuk.fi

+358 (0) 44 0127 940

Kerro mitä haluat myydä niin lähetämme hinta- ja ansainta-arvion!

powered by Typeform

Neuvot myyjälle

Muistathan että emme valitettavasti hyväksy sänkyjä tai kodinkoneita. Kalusteet eivät myöskään voi olla rakenteellisesti vaurioituneita tai repeytyneitä.

Toimintamme perustuu avoimuuteen joten lähetäthän meille totuudenmukaisia  kuvia muutamasta eri kuvauskulmasta. Sisällytäthän mahdolliset viat tai vauriot valokuviin.

Tarkastamme kaikki tuotteet nouto- tai vastaanottoajankohtana ja pidätämme oikeuden hylätä tuotteen jos olemme saaneet myyjältä virheellistä tietoa. Joten olethan rehellinen kun kerrot kalusteen kunnosta 😊

Valitettavasti emme voi hyväksyä sellaisia tuotteita jotka eivät täytä minimimyyntiarvoa

Palvelemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Tuotteet myydän kuitenkin maanlaajuisesti useita kanavia käyttäen! Laajenamme pian pääkaupunkiseudun ulkopuolelle!

Onko sinulla lisäkysymyksiä palvelustamme, tai haluatko myydä useampia kalusteita kerralla?

+358 (0) 400 8445 84

myynti@mjuk.fi

Lue mitä myyjämme sanovat

Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.