Noudamme ja myymme huonekalusi | Löydä laadukkaita huonekaluja jopa -80% uusien hinnoista | Turvalliset maksutavat

Kuljetus ja palautus ehdot

Kuljetuspalvelu suoraan kotiovelle

Kuljetuspalvelu kattaa toimitukset eri puolelle Manner-Suomea.

Verkkokaupassa voit helposti valita ja tilata tarvitsemasi huonekalut. Suurin osa tuotteista toimitetaan kotiin alle neljässä arkipäivässä. Toimituskulut vaihtelevat postinumeroiden mukana ja joillakin tuotteila on ilmainen kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle. Ennen varsinaista toimitusta yhteistyökumppanimme sopii kanssasi tarkemman toimitusajan (kaksi soittoyritystä). Muista siis antaa yhteystietojesi yhteydessä myös puhelinnumero, josta kumppanimme tavoittaa sinut. Jos kumppanimme ei tavoita sinua puhelimitse tai puhelunnumeroa ei ole annettu, sinulle postitetaan soittopyyntö kuljetusajankohdasta sopimiseksi. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Mjuk:in varastosta mutta ilmoita tästä aina etukäteen info@mjuk.fi niin voimme varmistaa, että joku on siellä vastaanottamassa sinua 🙂

Samat peruutusoikeudet kuin uutta ostaessa

Asiakkaalla on oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa Verkkokaupasta ostamansa käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa palautettava tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä Mjukille nimenomaisesti. Asiakkaan tulee tehdä peruuttamisilmoitus viimeistään edellä mainitun 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus voidaan tehdä asiakaspalveluun joko puhelimitse (040 034 6663, ma-pe 9-17) tai sähköpostilla info@mjuk.fi. Tuotteiden palautusosoite on: Rajamaankuja 7A, 02970, Espoo.

Kun Asiakas on vastaanottanut tuotteen, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Mjukilla oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Vuodevaatteet (tyynyt, peitteet, patjat sekä niiden suojat, lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa. Asiakkaalla ei ole kuitenkaan oikeutta peruuttaa ns. räätälöityä tuotetta eli tuotetta, joka valmistetaan tai jota muunnellaan Asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Tuotteiden ja rahojen palauttaminen

Asiakkaan tulee palauttaa peruuttamansa tuote kaikkien osineen, varusteineen ja lisävarusteineen alkuperäisessä pakkauksessaan viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Kaikki peruutettavan tuotteen mukana seuranneet kaupanpäälliset tulee myös palauttaa.

Mjuk vastaa peruutettujen tuotteiden palautuskustannuksista ainoastaan pääkapunkiseudulla, kun tuotteet ovat käyttämättömiä ja alkuperäispakkaukseen pakattuja. Muissa tapauksissa Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.

Mjuk hyvittää Asiakkaalle peruutettujen tuotteiden arvon sitä maksutapaa käyttäen, jolla Asiakas on maksanut tuotteen, mikäli Asiakas ei nimenomaisesti hyväksy palautuksen suorittamista muulla maksutavalla.

Mjuk suorittaa vastaanottamiensa maksusuoritusten palautuksen viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa Asiakkaan peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Mjukilla on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes Mjuk on saanut tuotteen takaisin tai kunnes Asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia maksusuoritusten palauttamisesta.

Mikäli Asiakas peruuttaa tuotteen tilauksen, Asiakkaalle hyvitetään tuotteesta Asiakkaan maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.