Mjukilla on nyt talviale! Koko valikoima on 15-25% alennuksessa sunnuntaihin 24.1 asti
Tili

Yrityksille

Mjuk tarjoaa markkinoiden ympäristöystävällisimmän, kustannustehokkaimman ja vaivattomimman tavan yrityksille päästä eroon tarpeettomiksi jäävistä kalusteista. Mjuk palvelee sekä kalustevalmistajia ja jälleenmyyjiä, että kaikentyyppisiä yrityksiä, esimerkiksi muuton, remontin tai kalustuksen uusimisen yhteydessä.

Onko yrityksesi muuttamassa tai uusimassa sisustusta? Mjuk noutaa, käsittelee, kuvaa, varastoi, markkinoi ja myy tarpeettomaksi jäävät kalusteet yrityksesi puolesta. Mjukin asiakkailta säästyy aikaresursseja, kun kalusteita ei itse tarvitse myydä eikä ei tarvitse maksaa kalusteiden nouto- ja kierrätyskuluja taikka varastoida kalusteita. Parasta on toki, että kalusteet saavat uuden elämän uudessa kodissa eikä synny turhaa huonekaluhävikkiä. Tienestit myynnistä maksetaan suoraan yrityksen ilmoittamalle tilille.

Palvelut valmistajille ja jälleenmyyjille Mjuk tekee yhteistyötä lukuisten kalustevalmistajien ja jälleenmyyjien kanssa. Mjukin kautta on helppo myydä esimerkiksi palautuneita kalusteita, showroom-kappaleita, valmistuksessa tai kuljetuksen aikana pieniä virheitä saaneita huonekaluja taikka valikoimasta poistuvia malleja. Näin yritys suojaa omaa brändiä eikä omia henkilöstöresursseja tai myymälä-/varastotilaa tarvitse allokoida näiden tuotteiden myyntiin. Mjuk noutaa kerralla kaikki kalusteet ja hoitaa loput!

Mjuk löytää tehokkaasti uuden kodin tarpeettomille kalusteille ja voitte keskittyä ydintoimintaanne. Mjuk saa ainoastaan provision myydyistä tuotteista eikä mikään palvelun osa-alue kuten nouto, kuvaus, varastointi tai markkinointi maksa yritykselle erikseen mitään. Soita tai lähetä meille sähköpostia niin kerromme lisää!

Tiedustelut

Max Heino
max@mjuk.fi
+358 04 1633134
Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset täältä – jos kuitenkin jokin jäi vielä askarruttamaan, voit lähettää säköpostia osoitteeseen myynti@mjuk.fi niin autamme!