Mjukilla on nyt talviale! Koko valikoima on 15-25% alennuksessa sunnuntaihin 24.1 asti
Tili

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista myyntiin, tilauksiin ja henkilökuntamme toimintaan

Päivitetty 25. maaliskuuta 2020

Vallitsevan poikkeustilanteen aikana haluamme tietysti huolehtia sekä asiakkaidemme, että henkilökuntamme turvallisuudesta parhaamme mukaan. Teemme kaikkemme, että huonekalujen osto ja myynti olisi Mjukin kautta jatkossakin turvallista.

Ymmärrämme kuitenkin, että asiakkaamme saattavat olla huolissaan tartuntariskistä kalusteiden kuljetusten ja noutojen yhteydessä. Noudatamme varastollamme ja kalusteiden kotiinkuljetusten yhteydessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksia esimerkiksi tehostetun käsihygienian kautta.

Olemme myös seuraavien viikkojen ajalta vähentäneet kalusteiden nouto- ja toimitusaikoja ja seuraamme päivittäin tilannetta ja sen mahdollisia muutoksia.

THL:n mukaan koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, eikä pintojen osuus viruksen leviämisessä ole nykytiedon mukaan merkittävä. Koronavirukset eivät rakenteensa puolesta säily tarttuvina pinnoilla kovin pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa. Yhtään tartuntaa ei lähetysten välityksellä ole todettu ja säilytämme kalusteita varastollamme steriileissä olosuhteissa useamman vuorokauden ajan, ennen kuin ne lähtevät uusiin koteihinsa.

Suosittelemme tutustumaan THL:n laatimaan usein kysyttyjen kysymysten koosteeseen täällä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19

Suurin osa Mjukin tiimistä on myös siirtynyt yhteistoimitilassa toimivasta toimistostamme etätöihin. Haluamme näin omalta osaltamme ennaltaehkäistä tartuntojen leviämistä.

Verkkokauppamme asiakaspalvelu ja myyntitiimimme palvelee teitä kuitenkin aivan normaalisti ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta myy@mjuk.fi

Kiitos kaikille, jotka ovat viimepäivinäkin olleet yhteydessä meihin! Olemme olleet todella ilahtuneita siitä, että design ja second hand -kalusteet kiinnostavat teitä myös näin poikkeuksellisina aikoina.

Pidetään huolta toisistamme, toivottavasti kuullaan pian!

Pehmein terveisin,

Mjuk-tiimi

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset täältä – jos kuitenkin jokin jäi vielä askarruttamaan, voit lähettää säköpostia osoitteeseen myynti@mjuk.fi niin autamme!