10% alennus ensimmäisestä ostoksesta koodilla ENSIMMAINEN
Tili

Mjuk

  • Kieli: ruotsi
  • Tyyppi: adjektiivi
  • Käännökset: pehmeä, sulava, helppo

Mjuk on suomalainen vuonna 2019 perustettu kiertotalous start up jossa sulava palvelu ja kokemuksen helppous ovat avainasemassa - uskomme modernimpaan ja vaivattomampaan tapaan myydä ja ostaa laadukkaita kalusteita

Suurista huonekaluista voi olla vaikeaa ja kallista päästä eroon. Haluamme tehdä osuutemme ja edistää kestävää kehitystä, sekä vastuullisempaa kuluttamista luomalla tehokkaamman tavan kierrättää laadukkaat, käyttökelpoiset kalusteet.

Second hand ja vastuullinen kulutus ovat Pohjoismaissa nopeasti kasvavia trendejä. Käytettynä voit tehdä uniikkeja löytöjä joita ei saa mistään muualta tai ostaa laadukkaan kalusteen todella paljon uutta edullisemmin. Uusien huonekalujen tuottamiseen kuluu huomattava määrä luonnonvaroja, puhumattakaan siitä miten suunnattoman kalliita laadukkaat, uudet huonekalut voivat olla. Uusien kalusteiden toimitus saattaa myös pahimmillaan kestää jopa kuukausia.

Meistä on aika tuoda second hand kalusteiden myynti ja ostaminen 2000-luvulle ja siksi, täyden palvelun verkkokauppamme tuo kierrätetyt kalusteet helposti saataville samoilla herkuilla kuin uutta ostaessa. Tarjoamme myyjille riskittömän ja vaivattoman tavan löytää kalusteille uusi koti, sekä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan tavan sisustaa. Laadukkaat ja hyvin pidetyt kalusteet kestävät vuosikymmeniä ja on siksi luonnollista, että niille löydetään uusi koti, jossa ne voivat luoda iloisia hetkiä, kun ne jäävät tarpeettomiksi.

Mjukin innovatiivinen myyntipalvelu on Euroopassa ainoa laatuaan ja teemme huonekalujen myymisestä helppoa hoitamalla koko myyntiprosessin noudosta ja kuvauksesta varastointiin ja markkinointiin.

Tarina ja tiimi

Mjukin tarina sai alkunsa keväällä 2019 kun start upin perustajat Ricke ja Max yrittivät myydä muuton yhteydessä tarpeettomaksi jäävät kalusteet nettikirpputorilla. Monet ostajat jättivät saapumatta paikalla sovitusti ja laadukkaita kalusteita oli annettava kiireessä pois ilmaiseksi (tällöinkin yksi noutaja jätti saapumatta paikalle vaikka olisi saanut kalusteen ilmaiseksi). Kaikille kalusteille ei onnistuttu löytämään uutta kotia ennen muuttoa vaan ne oli varastoitava Pelican Storageen. Vastaavia kokemuksia vaivalloisesta ja aikaa vievästä kalusteiden myynnistä vailla takeita riitti sukulais- ja kaveripiirissä.

Vuonna 2020 saat taksin, ravintolaruokaa, kauppakassin, siivoojan tai minkä tahansa ostoksen kotiovellesi. Miksi tarpeettomaksi jääneiden kalusteiden myymisen olisi oltava niin vaivalloista kun haluaa vaihtaa sisustusta. Ricke ja Max tuumasivat, että kalusteiden ostaminen ja myynti on saatava nykyaikaan ja rupesivat kehittämään modernia markkinapaikkaa jossa second hand -kalusteiden ostaminen on turvallista ja vaivatonta.

Tiimi on sittemmin perustamisen kasvanut 15 henkeen ja toiminta kasvaa nopeasti. Mjukilla pyrimme tarjoamaan kaikille markkinoiden helpoimman tavan ostaa ja myydä käytettyjä kalusteita ja satsaamme ennen kaikkea avoimeen kommunikaatioon ja yhdessä oppimiseen.

Mediassa

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset täältä – jos kuitenkin jokin jäi vielä askarruttamaan, voit lähettää säköpostia osoitteeseen myynti@mjuk.fi niin autamme